Tandartsassistent Joke van der Wulp

Joke van der Wulp

Mijn naam is Joke van der Wulp. Sinds maart 2018 werk ik met veel plezier in deze praktijk als tandartsassistente.

Tussen 1986 en 2017 woonde ik met mijn gezin in Californië. In 2017 ben ik geremigreerd en nu woon ik in Koedijk, een plaatsje dichtbij Alkmaar.

Ik ben moeder van twee prachtige dochters die allebei wonen en werken in Amerika.

Studie en specialisatie

Mijn diploma voor tandartsassistente heb ik behaald in San Diego. Vorig jaar behaalde ik in Amsterdam een certificaat voor onzichtbare beugels van het merk Invisalign.

Voordat ik naar Amerika vertrok heb ik tien jaar als verpleegkundige gewerkt bij een zorginstelling voor gehandicapten in Noord-Holland.

Hobby’s

Mijn hobby’s zijn lezen, puzzelen, fietsen , tuinieren en musea bezoeken.

Werkdagen

Ik werk op:

  • vrijdag
Scroll naar top

Geachte patiënt van Tandartsen Rooseveltlaan,

Op zondag 15 maart kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg per direct op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Als praktijk volgen wij dit advies op. Dit betekent dat wij van 16 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Voor spoed klachten kunt u bellen met onze praktijk op het reguliere nummer: 020 – 664 23 31
Er zal vooralsnog een tandarts beschikbaar blijven.

In de mondzorg wordt meer dan in andere beroepsgroepen gewerkt met aerosolen die als transportmiddel gelden voor virussen. Bovendien zitten mondzorgverleners heel dicht op de mond van een patiënt. Dit heeft ertoe geleid dat de KNMT in overleg met het ministerie van VWS en via hen het RIVM tot dit advies is gekomen.
De komende dagen zullen wij u bellen voor het maken van een nieuwe afspraak na 6 april.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze uitzonderlijk nare periode en zijn dus telefonisch wel bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

het team van Tandartsen Rooseveltlaan