Mondhygiënist Maria Borgers

Maria Borgers

Ik ben Maria Borgers, mondhygiënist.

Studie

Na het afronden van de studie Mondzorgkunde te Groningen ben ik sinds juni 2015 met plezier werkzaam bij Tandartsen Rooseveltlaan.

Vakinhoudelijke interesses

Naast mijn dagelijkse werk in de praktijk vind ik het interessant om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Binnen de beroepsvereniging NVM-mondhygiënisten ben ik actief in de commissie Intercollegiaal Overleg.

Werkplezier

Het leukst aan mijn werk vind ik het contact met mensen, en om mensen te motiveren tot het ontwikkelen van een goede mondhygiëne.

Werkdagen

Ik ben aanwezig:

  • maandag
Scroll naar top

Geachte patiënt van Tandartsen Rooseveltlaan,

Op zondag 15 maart kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg per direct op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Als praktijk volgen wij dit advies op. Dit betekent dat wij van 16 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Voor spoed klachten kunt u bellen met onze praktijk op het reguliere nummer: 020 – 664 23 31
Er zal vooralsnog een tandarts beschikbaar blijven.

In de mondzorg wordt meer dan in andere beroepsgroepen gewerkt met aerosolen die als transportmiddel gelden voor virussen. Bovendien zitten mondzorgverleners heel dicht op de mond van een patiënt. Dit heeft ertoe geleid dat de KNMT in overleg met het ministerie van VWS en via hen het RIVM tot dit advies is gekomen.
De komende dagen zullen wij u bellen voor het maken van een nieuwe afspraak na 6 april.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze uitzonderlijk nare periode en zijn dus telefonisch wel bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

het team van Tandartsen Rooseveltlaan