Tandarts Paul van Buren

Paul van Buren

Tandarts Paul van Buren is met pensioen gegaan. Hij heeft 35 jaar bij de praktijk gewerkt.

Als tandarts was Paul zeer geliefd. Hij nam de tijd voor zijn patiënten en luisterde goed naar ze, ‘zodat je je als patiënt gehoord voelt’, aldus een review op Zorgkaart Nederland.
Hij begrijpt angst en schaamte’, schrijft iemand anders, die concludeert: ’een uitstekend vakman en altijd in een goed humeur’.

Paul had ‘hart voor zijn vak en zijn patiënten’. Zelf schrijft hij aan zijn patiënten:
‘Ik zal het werk en het contact met jullie missen. Dat weet ik zeker, maar ik kijk ook uit naar mijn pensioen’.

Een welverdiend pensioen: Paul heeft 35 jaar lang in deze praktijk gewerkt, tot eind 2020. Direct na zijn studie heeft hij de praktijk overgenomen van de oprichters. Hij voelde zich thuis in deze degelijke groepspraktijk, met collega’s die ook verbonden waren aan de universiteit.
De samenwerking met de andere tandartsen, mondhygiënisten en externe specialisten is altijd plezierig gebleven, zo schreef hij op deze site.

Voor de collega’s is het vertrek van Paul even slikken. Tandarts Steven Lolkema:

‘Wij zijn ontzettend dankbaar voor alles dat hij de afgelopen decennia voor de praktijk heeft gedaan. De praktijk draagt zijn stempel: voor een hele generatie patiënten was hij het gezicht van deze praktijk.
Als jonge garde hebben wij gelukkig nog lang gebruik kunnen maken van zijn jarenlange ervaring en expertise. We zijn er nu klaar voor om zijn patiënten over te nemen.’

Het hele team van Tandartsen Rooseveltlaan wenst Paul veel succes en wijsheid met dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven, of, zoals hij het zelf noemt, zijn ‘tandeloze bestaan’.

Alle patiënten van Paul zijn inmiddels overgedragen aan Steven en Jorden van Zeumeren.


Afscheidsborrel uitgesteld vanwege de lockdown

Alle (oud-)patiënten waren door Paul uitgenodigd voor een overzichtstentoonstelling van zijn tweelingzus. Haar schilderijen hingen ook altijd in zijn praktijkruimte.
Helaas heeft de corona roet in het eten gegooid, maar er wordt een nieuwe datum gepland.

Scroll naar top