Tandarts Paul van Buren

Paul van Buren

Ik ben in 1985 begonnen als tandarts op de Rooseveltlaan. Pas afgestudeerd nam ik de praktijk over van Professor Warner Kalk en Nittert Postema.
Ik voelde me direct thuis in deze degelijke groepspraktijk waar we allen ook verbonden waren aan de faculteit tandheelkunde van de Vrije Universiteit. Later ACTA.

Na ACTA voegden patiënten van Samuel The en Jan Meeuwig zich bij mij.

Werkplezier

Het onderling overleg met de collega’s in de praktijk en het samen werken met onze mondhygiënisten heeft er voor gezorgd dat ik me nog steeds zeer thuis voel.

Ook de keuze van onze verwijzers van o.a. orthodontisten, endodontologen en kaakchirurgen leidt tot een goede totale behandeling voor mijn patiënten.

Kom eens langs, dan beginnen we met een praatje.

Werkdagen

  • dinsdag
  • woensdag
Scroll naar top

Geachte patiënt van Tandartsen Rooseveltlaan,

Op zondag 15 maart kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg per direct op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Als praktijk volgen wij dit advies op. Dit betekent dat wij van 16 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Voor spoed klachten kunt u bellen met onze praktijk op het reguliere nummer: 020 – 664 23 31
Er zal vooralsnog een tandarts beschikbaar blijven.

In de mondzorg wordt meer dan in andere beroepsgroepen gewerkt met aerosolen die als transportmiddel gelden voor virussen. Bovendien zitten mondzorgverleners heel dicht op de mond van een patiënt. Dit heeft ertoe geleid dat de KNMT in overleg met het ministerie van VWS en via hen het RIVM tot dit advies is gekomen.
De komende dagen zullen wij u bellen voor het maken van een nieuwe afspraak na 6 april.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze uitzonderlijk nare periode en zijn dus telefonisch wel bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

het team van Tandartsen Rooseveltlaan