Tandartsassistent Zita Franke

Zita Franke

Mijn naam is Zita Franke. Ik werk sinds 2003 als tandartsassistente in deze gezellige tandartsenpraktijk, afgezien van een onderbreking van vier jaar. In die periode werden mijn kinderen geboren.

Werkervaring

Gedurende deze jaren heb ik op de werkvloer veel werkervaring opgedaan. De praktijk biedt mij de gelegenheid steeds nieuwe kennis op te doen.
Het meest recente voorbeeld hiervan is dat de assistentes intern getraind worden in het maken van bleeklepels. Een bleeklepel is een mal waarmee gel op de tanden kan worden aangebracht, om de tanden zo te bleken.

Werkplezier

Het leukste van het werken in deze praktijk is dat geen dag hetzelfde is. Maar ik geniet ook van de informele sfeer binnen de praktijk.
Hierdoor is er ruimte voor een praatje vooraf, zodat de patiënt zich prettig voelt in de stoel. Het geeft mij dan ook voldoening als de patiënt onze praktijk met een goed gevoel verlaat.

Hobby’s

Naast mijn werk ga ik graag uit eten met familie en vrienden, houd ik van piano spelen en muziek maken, tuinieren en schilderkunst.
En als moeder van drie heerlijke dochters gaat daar natuurlijk de rest van mijn vrije tijd in op.

Werkdagen

Mijn werkdagen zijn:

  • maandag
  • dinsdag
Scroll naar top

Geachte patiënt van Tandartsen Rooseveltlaan,

Op zondag 15 maart kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg per direct op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Als praktijk volgen wij dit advies op. Dit betekent dat wij van 16 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Voor spoed klachten kunt u bellen met onze praktijk op het reguliere nummer: 020 – 664 23 31
Er zal vooralsnog een tandarts beschikbaar blijven.

In de mondzorg wordt meer dan in andere beroepsgroepen gewerkt met aerosolen die als transportmiddel gelden voor virussen. Bovendien zitten mondzorgverleners heel dicht op de mond van een patiënt. Dit heeft ertoe geleid dat de KNMT in overleg met het ministerie van VWS en via hen het RIVM tot dit advies is gekomen.
De komende dagen zullen wij u bellen voor het maken van een nieuwe afspraak na 6 april.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze uitzonderlijk nare periode en zijn dus telefonisch wel bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

het team van Tandartsen Rooseveltlaan