Tandartsassistent Zita Franke

Zita Franke

Mijn naam is Zita Franke. Ik werk sinds 2003 als tandartsassistente in deze gezellige tandartsenpraktijk, afgezien van een onderbreking van vier jaar. In die periode werden mijn kinderen geboren.

Werkervaring

Gedurende deze jaren heb ik op de werkvloer veel werkervaring opgedaan. De praktijk biedt mij de gelegenheid steeds nieuwe kennis op te doen.
Het meest recente voorbeeld hiervan is dat de assistentes intern getraind worden in het maken van bleeklepels. Een bleeklepel is een mal waarmee gel op de tanden kan worden aangebracht, om de tanden zo te bleken.

Werkplezier

Het leukste van het werken in deze praktijk is dat geen dag hetzelfde is. Maar ik geniet ook van de informele sfeer binnen de praktijk.
Hierdoor is er ruimte voor een praatje vooraf, zodat de patiënt zich prettig voelt in de stoel. Het geeft mij dan ook voldoening als de patiënt onze praktijk met een goed gevoel verlaat.

Hobby’s

Naast mijn werk ga ik graag uit eten met familie en vrienden, houd ik van piano spelen en muziek maken, tuinieren en schilderkunst.
En als moeder van drie heerlijke dochters gaat daar natuurlijk de rest van mijn vrije tijd in op.

Werkdagen

Mijn werkdagen zijn:

  • maandag
  • dinsdag
Scroll naar top