Steven Lolkema, tandarts in de Rivierenbuurt (Amsterdam-Zuid), eigenaar van Tandartsen Rooseveltlaan.

Steven Lolkema

Ik ben Steven Lolkema en werk sinds 2014 als tandarts in deze praktijk.

Studie

Ik ben een geboren Groninger, en ben opgegroeid in Hoogezand-Sappemeer. Mijn vader was daar tandarts. Door hem heb ik gezien wat het vak inhoudt, en wat het betekent om een eigen praktijk te houden. Het was voor mij dan ook een logische keuze om tandheelkunde te gaan studeren.

Loopbaan

Na mijn studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik verhuisd naar Amsterdam. Ik kwam begin 2014 terecht bij Paul van Buren op de Rooseveltlaan.

In 2017 werd ik samen met Paul en Jeroen Smeets mede-eigenaar van de groepspraktijk. Omdat Paul met pensioen zou gaan en Jeroen naar Maastricht vertrok, ben ik vanaf 2019 eigenaar van de gehele praktijk.
We hebben die toen omgedoopt van (Nieuwe) Tandartsen Groepspraktijk Rooseveltlaan (NTGR) naar enkel Tandartsen Rooseveltlaan.

Manier van werken

Als tandarts vind ik de band met mijn patiënten heel erg belangrijk. Iedereen is verschillend, geen situatie is hetzelfde.
Hoewel veel behandelingen gestandaardiseerd kunnen worden, geldt dat zeker niet voor de toepassing van die behandelingen: die moeten worden afgestemd op patiënt en gebit.

Visie

Een tandartspraktijk moet geen fabriek zijn. Daarom vind ik die persoonlijke band zo belangrijk. Ik wil graag samen, in goed overleg, tot een behandeling komen die bij u past.

Mijn hoop is dat Tandartsen Rooseveltlaan aanvoelt als uw huistandarts, waarmee u een duurzame  vertrouwensband wilt onderhouden.

Specialisme

Onzichtbare beugels van het merk Invisalign.

Werkdagen

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • vrijdag

BIG-registratie

BIG-nummer: 69916963702

Scroll naar top