Eline van der Meulen werkt als tandarts in de Rivierenbuurt (Amsterdam-Zuid), bij Tandartsen Rooseveltlaan

Eline van der Meulen

Ik werk als en tandarts en algemeen practicus. Ik ben sinds april 2014 werkzaam bij de praktijk.

Vakinhoudelijke interesses

Mijn interesse ligt bij esthetische en restauratieve tandheelkunde, met name in de restauratieve behandelingen in composiet. Zo vind ik het bijvoorbeeld erg leuk om het gebit van mensen te herstellen die veel schade hebben opgelopen door knarsen.

Studie

Ik ben in november 2009 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Ik ben geïnteresseerd geraakt in de studie Tandheelkunde doordat ik een oom had die tandarts was. Wij gingen met het hele gezin als uitje op controle bij oom Atte.
Later heb ik bij hem stage gelopen, en na mijn afstuderen heb ik er nog korte tijd gewerkt om wat extra ervaring op te doen.

Werkervaring

Ik heb na mijn afstuderen in verscheidene praktijken gewerkt om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Dat ging meestal om reguliere praktijken, maar ik heb ook een hele leuke tijd gehad in een tandartspraktijk gericht op speciale doelgroepen zoals extreem angstige patiënten.

Vanwege een verhuizing heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar Tandartsen Rooseveltlaan.

Manier van werken

Ik vind het belangrijk om altijd de tijd te nemen. De patiënt bestaat niet alleen uit tanden en kiezen, maar er zit natuurlijk ook nog een persoon aan vast.

Ik vind het daarom belangrijk om ook op het persoonlijke vlak een goede band met de patiënten te hebben zodat patiënten zich prettig voelen bij mij in de stoel.

Werkplezier

Een fijne werkdag is als patiënten tevreden zijn. Als patiënten bijvoorbeeld erg op zien tegen een behandeling, vind ik het altijd fijn om achteraf te horen dat het 100% is meegevallen.

Werkdagen

Ik ben aanwezig op

  • dinsdag (08:15 tot 14:00)
  • donderdag (14:30 tot 20:30)
  • vrijdag (08:15 tot 14:30)

De vrijdag gebruik ik momenteel om ervaring op te doen op het gebied van esthetische en restauratieve tandheelkunde in een specialistenpraktijk.

BIG-registratie

BIG-nummer: 29912321202

Scroll naar top