Mondhygiënist Suzanne de Jong

Suzanne de Jong

Ik ben Suzanne de Jong, mondhygiënist. Sinds september 2009 ben ik werkzaam bij Tandartsen Rooseveltlaan.

Studie en werkervaring

Na het behalen van de opleiding tot tandartsassistent in 2000, ben ik de studie tot mondhygiënist aan het ACTA te Amsterdam gaan volgen.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de algemene en vrijgevestigde praktijk.

Werkplezier

Het fijne aan het werken bij Tandartsen Rooseveltaan is de collegialiteit en onderlinge bijzondere ontstane band met collega’s en patiënten.

Wat mijn beroep onder andere waardevol maakt, is dat ik een bijdrage kan leveren om bij een patiënt zijn mondgezondheid te verbeteren en angst voor de tandarts kan doen verminderen.

Het eindresultaat van uw behandeling is een mooie lach.

Werkdagen

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag om de week
Scroll naar top

Geachte patiënt van Tandartsen Rooseveltlaan,

Op zondag 15 maart kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg per direct op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Als praktijk volgen wij dit advies op. Dit betekent dat wij van 16 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Voor spoed klachten kunt u bellen met onze praktijk op het reguliere nummer: 020 – 664 23 31
Er zal vooralsnog een tandarts beschikbaar blijven.

In de mondzorg wordt meer dan in andere beroepsgroepen gewerkt met aerosolen die als transportmiddel gelden voor virussen. Bovendien zitten mondzorgverleners heel dicht op de mond van een patiënt. Dit heeft ertoe geleid dat de KNMT in overleg met het ministerie van VWS en via hen het RIVM tot dit advies is gekomen.
De komende dagen zullen wij u bellen voor het maken van een nieuwe afspraak na 6 april.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze uitzonderlijk nare periode en zijn dus telefonisch wel bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

het team van Tandartsen Rooseveltlaan