Mondhygiënist Lisa de Wit

Lisa de Wit

Mijn naam is Lisa de Wit. Met veel plezier ben ik werkzaam bij Tandartsen Rooseveltlaan als mondhygiënist.

Studie

In 2016 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist in Groningen.

Vakinhoudelijke interesses

Mijn affiniteit ligt bij de parodontologie en het behandelen van kinderen. Ik kijk dan ook uit naar een preventieprogramma waar we in 2020 mee gaan starten.

In het preventieprogramma ‘Gewoon Gaaf’ voor kinderen van 0-18 jr laten we ouder en kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en het voorkomen van cariës.
We geven poetsinstructies en eventueel voedingsadviezen. Het uiteindelijke doel is om het gebit van uw kind ‘gewoon gaaf’ te houden.

Werkdagen

Mijn werkdagen bij Tandartsen Rooseveltlaan zijn:

  • maandag
  • vrijdag

Deze dagen zie ik u graag tegemoet!

Scroll naar top

Geachte patiënt van Tandartsen Rooseveltlaan,

Op zondag 15 maart kregen wij van onze beroepsvereniging de KNMT het dringende advies om onze reguliere patiëntenzorg per direct op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten. Als praktijk volgen wij dit advies op. Dit betekent dat wij van 16 maart tot en met 6 april gesloten zijn.

Voor spoed klachten kunt u bellen met onze praktijk op het reguliere nummer: 020 – 664 23 31
Er zal vooralsnog een tandarts beschikbaar blijven.

In de mondzorg wordt meer dan in andere beroepsgroepen gewerkt met aerosolen die als transportmiddel gelden voor virussen. Bovendien zitten mondzorgverleners heel dicht op de mond van een patiënt. Dit heeft ertoe geleid dat de KNMT in overleg met het ministerie van VWS en via hen het RIVM tot dit advies is gekomen.
De komende dagen zullen wij u bellen voor het maken van een nieuwe afspraak na 6 april.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze uitzonderlijk nare periode en zijn dus telefonisch wel bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

het team van Tandartsen Rooseveltlaan